Hopp til innhold

Robert Johansson

Klart for Sommer Grand Prix-åpning

Til helga starter årets Sommer Grand Prix med renn i franske Courchevel.

Robert Johansson, som nylig vant «King of Hill» i Midtsubakken med hele landslaget på plass, er en av fire nordmenn fra Toppidrettssatsinga som stiller på bommen. Han får selskap av verdensmester Rune Velta, Joacim Bjøreng og Halvor Egner Granerud til åpningsrennene i årets Sommer Grand Prix.

- Det blir spennende å se hvor vi ligger i forhold til konkurrentene. Det knytter seg alltid stor spenning til en sesongstart hvor nye regler blant annet skal testes ut. Målsettingen er at vi får med oss poeng hjem fra Frankrike. Alle fire er aktuelle for mer Grand Prix-hopping i sommer, samt kan også få sjansen i verdenscupen til vinteren. Spesielt spennende blir det å følge Robert som har imponert stort i sesongoppkjøringa, sier landslagstrener Thomas Lobben.

Det er kvalifisering i Frankrike fredag, mens det er renn lørdag.

Uttak sommer Grand Prix-renn Courchevel
Halvor Egner Granerud, Asker SK/Kollenhopp
Joacim Ødegård Bjøreng, Røykenhopp/Flying Team Vikersund
Rune Velta, Lommedalen IL/Kollenhopp
Robert Johansson, Søre Ål IL/Lillehammerhopp

Mer om rennene på fisski.com

nif-epi04, 04
NTB Scanpix