Hopp til innhold

To nordmenn på pallen lørdag. Halvor Egner Granerud ble nummer to for andre dag på rad, mens Fredrik Bjerkeengen endte på tredjeplass.

FIS Continental Cup Rena

Tilen Bartol fra Slovenia tok også seieren i søndagens renn på Rena. Halvor Egner Granerud ligger på annenplass i sammendraget etter åpningshelga.

Resultater fra COC-rennene på fisski.com

Halvor Egner Granerud fikk med seg to annenplasser fra COC-åpninga i Rena, mens Fredrik Bjerkeengen også fikk med seg en pallplassering. Mens Granerud ligger på annenplass, er Fredrik Bjerkeengen nummer fem i sammendraget. Begge er med i kampen om kvoteplass til hoppuka. Det deles ut tre kvoteplasser til tre ulike nasjoner til den prestisjefylte hoppuka etter neste helgs renn i finske Rovaniemi. Tilen Bartol fra Slovenia leder cupen sammenlagt, mens polske Andrzej Stekala ligger på tredjeplass. Det knytter seg alltid stor spenning rundt det norske laget til hoppuka. Uttaket blir trolig klart tirsdag 22. desember. Det er seks utøvere i tillegg til en eventuell ekstraplass på COC-kvoten som Norge kan stille med i hoppuka. Det har vært Norges praksis tidligere at den utøveren som sikrer kvoteplass, får reise, men det er landslagsledelsen som beslutter dette. Daniel André Tande sikret kvoteplass til den første verdenscuprunden i COC tidligere i høst. Den første verdenscuprunden avsluttes etter helga i Engelberg.


Pallen søndag.

Tilen Bartol, Slovenia vant søndagens renn i storbakken på Rena foran Andrzej Stekala og Karl Geiger på 3. plass. Halvor Egner Granerud ledet ganske klart etter 1 omgang med et hopp på 139 meter og var da 4,5 poeng foran Karl Geiger. Dagens vinner var da 10,9 poeng bak Granerud som i dag endte på 6. plass.

Øvrige norske i finaleomgangen var Sjøen nr. 12, Røe nr. 13, Bjerkeengen nr. 14 og Lindvik nr. 16.Halvor Egner Granerud med annenplass fredag.

Det er klart til FIS Continental Cup på Rena med tre konkurranser på tre dager.

73 påmeldte løpere hvorav 12 er norske.

Konkurranseprogram:

Fredag start 1 omgang kl. 1930

Lørdag start 1 omgang kl. 1300

Søndag start 1 omgang kl. 1015

Det vil komme bilder og korte videointervjuer i løpet av dagen og konkurransene. I tillegg vil det være mulig å følge konkurransene live.

Se også cocrena.no og berkutschi.com for mer info.

nif-epi04, 04
NTB Scanpix