Hopp til innhold

Telenorkarusellen

Telenor Karusellen er Skiforbundets viktigste rekrutteringstiltak nå for 8. gang og favner alle grener. I tett samarbeid med Telenor skal vi gjennom Telenor Karusellen skape attraktive og spennende skirenn for barn i årsklassene opp til og med 12 år. Vi skal skape en flott og festlig ramme for alle involverte, både barn, foreldre, trenere og arrangører.

Årets materiell, premier og rammer for arrangører finnes i vår brosjyre. Grenene har ulike krav til sine arrangører. I tillegg til grenspesifikt innhold, kan dere for eksempel også arrangere skileik.
Last ned årets brosjyre.

Bli arrangør

Alle idrettslag knyttet til Norges Skiforbund kan arrangøre Telenor Karusellen. Dere kan nå søke for sesongen 2013/2014, bruk dette elektroniske søknadsskjema. Søknadsfristen er 6. november 2013. Det gis svar på søknad medio november. Det kan søkes også etter søknadsfristen dersom vi har nok materiell til å sende ut. Dere vil få tilsendt arrangørmateriell fra slutten av november. Premier får dere tilsendt etter nyttår.

Også tidligere arrangører må søke. Har dere spesielle ønsker, så er det mulighet for å legge inn disse i søknadsskjema.

Krav til arrangører
- Sende inn minimum ett bilde fra deres arrangement til telenor.karusellen@skiforbundet.no.
- Bruke startnummer, arenaseil og arrangørvester under arrangementene.

Dersom det er behov for flere premier enn de dere har bestilt eller andre spørsmål, send en e-post til telenor.karusellen@skiforbundet.no.

Stor suksess år etter år

Sesongen 2011-2012 ble det satt ny deltaker rekord med over 520 arrangører og premier til over 74 500 barn. Vi har i samarbeid med Telenor tatt høyde for tilsvarende deltakelse kommende sesong også og har produsert premier til 75 000 barn.

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix