Hopp til innhold

Aktuelt

Konica Minolta NC på Lugnet i Falun

Dobbeltseier til Aune i Falun

2018.11.18 Joakim Aune vant Konica Minolta NorgesCup begge dager på Lugnet i Falun. Det var 50 startende fra 6 ulike nasjoner. I kvinneklassen var det 14 deltagere fra 4 nasjoner, og ble vunnet av vunnet av kinesiske Xueyao Li både lørdag og søndag.

Vikersund

Lindvik vant Konica Minolta NC Vikersund begge dager

2018.12.02 Marius Lindvik vant begge dager i Vikersund. Arrangøren var godt forberedt, og bakken hold godt gjennom to dager, også med en del regn på søndag. To flott gjennomførte renn med noe ulik vind lørdag, mens det på søndag var nærmest vindstille.

Røstad og Markeng vant Sommerhoppuka sammenlagt

20180909 Det ble mer høstuke enn sommeruke med en del regn og utfordrende vind. Takk til alle som bidro til å forberede og gjennomføre Sommerhoppuka. Sammenlagtlisten for Konica Minolta NorgesCup og Rankinglisten er oppdatert.

Toppidrettsveka

Stjernen vant Toppidrettsveka etter seier begge dager i Granåsen

20180819 Andreas Stjernen ble vinner av Toppidrettsveka 2018 etter seier i begge rennene i Granåsen. Thea Kleven vant sammenlagt i Kvinneklassen. Fredrik Bjerkeengen og Karoline Røstad vant det første rennet i Toppidrettsveka. For første gang var hopp med på Toppidrettsveka 16.-19. august. Rennene i Knyken og Granåsen inngår også i Konica Minolta NorgesCup. Alle deltagere skal ha kroppsmål.

Konica Minolta NorgesCup

Terminliste hopp 2018/2019

2018.07.05 Terminlisten for sesongen 2018/19 er oppdatert sammen med TD og dommer oppsett for sommeren. På plast blir det først Toppidrettsveka i Trøndelag og senere Sommerhoppuka på Østlandet. Rankingliste med utviklingsnivå for starten av sommerperioden er også klar. Planen for vinteren er også lagt.

Konica Minolta NC Notodden

2018.04.08 Thomas Aasen Markeng vant begge rennene på Notodden, og vant dermed også Konica Minolta NorgesCup sammenlagt.

Konica Minolta NC Molde

2018.03.04 Molde og Omegn IF gjennomførte en fin konkurransedag i Skarbakken lørdag. Jo Rømme Mellingsæter fra Orkdal IL vant utviklingsnivå A foran Espen Alexander Eriksen og Simen Vikan, alle fra Trønderhopp. Jo Rømme Mellingsæter vant NC A også søndag.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix