Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

Kongepokal til Schjerve

Med en score på 185,7 poeng i bigair ble det NM-gull til Sebastian Schjerve (24) fra Namsos IL. Etter dagens seier fikk han tildelt kongepokalen for sine prestasjoner under helgas freeski-NM i Trysil.

Livestreaming fra junior-VM

Det er klart for Junior VM i Italia og Norges Skiforbund Freeski har tatt ut seks utøvere. Se mesterskapet direkte.

Klart for World Cup

Norges Skiforbund Freeski sender sju utøvere til denne ukes World Cup-renn i bigair og slopestyle i franske Tignes.

Bankett NM Trysil

05.-07. april runder vi nok en gang av årets NOR Freeski Cup-sesong med Norgesmesterskapene i Trysil. Lørdag kveld inviterer vi utøvere med familie, trenere og andre involverte til bankett med middag, underholdning og prisutdeling!

Nytt helårsanlegg i Marikollen

Fem millioner kroner er tildelt helårsanlegg i Marikollen fra Sparebankstiftelsen DNB. Det nye anlegget kan brukes gjennom hele året og er viktig for snøbrett- og freeskikjørere i Norge.

Informasjon NOR Freeski Cupen 2023/2024!

Vi får en del henvendelser i forbindelse med venteliste til årets NOR Freeski Cup og under finner dere en forklaring på årets endringer, samt informasjon om resten av sesongen.

Rett fra X Games-gull til World Cup

De norske freeskikjørerne reiser rett fra X Games til Mammoth Mountain for ny World Cup i slopestyle. Birk Ruud vant slopestyle i Aspen og er klar for ny konkurranse denne uken.

Seier i X Games

Birk Ruud tok sitt første X Games-gull i slopestyle under lørdagens slopestyle i Aspen.

Klart for X Games i Aspen

Freeski har med fire utøvere til årets X Games i Aspen. Birk Ruud, Sandra Eie, Ferdinand Dahl og Sebastian Schjerve representerer Norge.

Uttak ungdoms-OL

Det er klart for ungdoms-OL i Sør-Korea, og Norges Skiforbund Freeski har tatt ut to utøvere.

Mange nominerte ski-utøvere

Utøvere fra langrenn, alpint, hopp kombinert, freeski i tillegg til para er nominert foran årets Idrettsgalla i Trondheim lørdag 6. januar.

NIF-EPI01, 01