Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Freeski-NM streames direkte

Det er klart for freeski-NM i Trysil 31. mars til 2. april. Det er kvalifisering slopestyle fredag 31. mars, mens det er finaler slopestyle 1. april. Søndag 2. april avsluttes mesterskapet med kvalifisering og finale big air. Her kan dere se årets freeski-NM direkte.

SKI PÅ TV 2022/23

Verdenscupavslutning kombinert, langrenn og freeski, mens hopp har én World Cup-helg til. Det er også klart for alpin-NM på Trysil.

Historiske Killi og Ruud

Johanne Killi og Birk Ruud sikret seg sammenlagtcupen i freeski og slopestyle i sveitsiske Silvaplana lørdag. Dermed ble begge historiske.

FIS: Fluorforbud fra sesongen 2023-2024

Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) kunngjorde i dag at fluorvoksforbudet vil være fullt implementert ved starten av den kommende vintersesongen 2023/2024. Dette gjelder alle FIS-grener.

Coaches Battle

Vi gjentar fjorårssuksessen med Coaches Battle under Norgesmesterskapene!

Sammenlagtseier til Ruud og Killi

Birk Ruud sikret seg sammenlagtseier i freeski (bigair, slopestyle og halfpipe) for andre sesongen på rad, mens Johanne Kili vant slopestylecupen sammenlagt i franske Tignes lørdag.

Ni utøvere til Tignes

Norges Skiforbund Freeski sender ni utøvere til denne ukes World Cup-renn i slopestyle i franske Tignes.

NOR Freeski Awards 2022-2023

Det nærmer seg NM Trysil og det er en glede å fortelle at det også i år skal arrangeres NOR Freeski Awards under banketten!

Bankett NM Trysil 2023

31. mars til 02. april runder vi av årets NOR Freeski Cup-sesong med Norgesmesterskapene i Trysil. Lørdag kveld inviterer vi utøvere med familie, trenere og andre involverte til bankett med middag, underholdning og prisutdeling!

Klart for slopestyle i USA

Norges Skiforbund Freeski sender åtte utøvere til denne ukas World Cup-renn i slopestyle i Mammoth Mountain.Norges Skiforbund Freeski sender åtte utøvere til denne ukas World Cup-renn i slopestyle i Mammoth Mountain.

Klart for X Games i Aspen

Norges Skiforbund Freeski har med fire deltakere i årets X Games i Aspen. Det er Birk Ruud, Johanne Killi, Sandra Eie og Ferdinand Dahl som skal representere Norge i Aspen.

Nå starter vi med Skisprell

Sammen med kretser og klubber inviterer Norges Skiforbund til skisprell-aktivitet i hele Ski-Norge. Moroa starter i morgen med Superlørdag på NRK1.

Klart for Idrettsgalla 2022

Flere av våre utøvere er nominert foran årets Idrettsgalla på Hamar lørdag 7. januar 2023. I forbindelse med årets galla, er det også klart for Superlørdag med skirenn for barn og unge direkte på NRK.

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski