Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

SKI PÅ TV 2021-2022

NRK varter opp med Skandinavisk Cup i langrenn fra Beitostølen gjennom TV-helgen. Viaplay byr på bl.a. hopp (Klingenthal), kombinert (Opetää) og alpint (Val d´Isere). TV 2 sender langrenn fra Davos og super G fra St. Moritz. Ski-TV strømmer helgens COC-renn i Vikersund.

Pallplass til Killi

Freeskikjører Johanne Killi (24) imponerte med en sterk tredjeplass i World Cup-rennet i big air i Steamboat, USA lørdag kveld.

10 utøvere til Stubai

Norges Skiforbund sender 10 freeskiutøvere til helgas verdenscupåpning i slopestyle i østerrikske Stubai.

Nordisk terminliste

Om du ønsker å prøve deg i konkurranser utenfor Norge kommende sesong, finnes det konkurranser i både Finland og Sverige som du kan delta i. Under har vi samlet en oversikt over konkurransedatoer i nabolandene våre.

Tidenes første NOR Freeski Camp!

I samarbeid med DNB arrangerte vi i helgen tidenes første NOR Freeski Camp på SNØ og i Kjennhallen. Det ble en helt rå helg med masse aktivitet og imponerende kjøring!

Vi lanserer "Lokal dommer"

NOR Freeski lanserer "Lokal dommer" - et digitalt lavterskel dommerkurs som gir en introduksjon til dommerrollen i freeski. Kurset er tilpasset idrettslag og klubber som ønsker å komme i gang med konkurranser innen freeski, med opplærte dommere.

Nytt format NOR Freeski Cup og NM

Søndag 24. oktober arrangerte freeski sitt årlige høstmøte. Her ble det blant annet vedtatt noen viktige regelendringer vedrørende formatet til kommende sesongs NOR Freeski Cup og NM. Les mer om det under!

Opptak av fellesdelen

Vi gjorde opptak i forbindelse med fellesdelen under årets arrangør- og anleggsseminar. Årets tema for seminaret var rekruttering.

Klart for Telenor Karusellen

Vi er klare for en ny spennende sesong i Telenor Karusellen etter en utfordrende sesong. Alle idrettslag knyttet til Norges Skiforbund kan arrangere.

se flere nyheter
NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski