Hopp til innhold

Hovedlandsrennene 2022 til Gausdal Skilag!

Det nærmer seg en ny skisesong og vi kan endelig presentere Gausdal Skilag og Skeikampen Alpinsenter som arrangør og arrangørsted for Hovedlandsrennene 2022.

Det er en glede å invitere utøvere født i 2008 og 2009 til Hovedlandsrennene (HL) 2.-3. april 2022. HL ble både i 2020 og 2021 avlyst på grunn av koronapandemien, og vi må derfor tilbake til Hovedlandsrennene på Geilo i 2019 for forrige avvikling av rennene. Det blir en helg fullspekket med action når hovedlandsrennene i slopestyle og big air arrangeres i Skeikampen Alpinsenter med Gausdal Skilag som arrangør. Arrangørklubben planlegger å arrangere kretsmesterskap samme helg, og det vil derfor være mye aktivitet i Skeikampen Alpinsenter denne helgen, også for flere aldersgrupper. 

Freestylekomitéen tildelte arrangementene forrige uke til Gausdal Skilag, og arrangørklubben er allerede godt i gang med planleggingen av arrangementet. 

Om Hovedlandsrennene 2022*:

  • Når: lørdag og søndag 2.-3. april 2022
  • Hvor: Skeikampen Alpinsenter
  • Arrangørklubb: Gausdal Skilag
  • For hvem: freeskiutøvere født i 2008 og 2009

Den fullstendige nasjonale terminlisten for sesongen 2021/2022 finner du HER.

*Hovedlandsrennene er ikke et internasjonalt FIS-renn slik som NOR Freeski Cupen og NM er, derfor stilles det ikke krav til FIS-lisens eller årslisens freestyle, men alle deltakere må ha engangslisens for å delta og være medlem av en skiklubb tilknyttet Norges Skiforbund (NSF oppfordrer alle utøvere til å ha årslisens freestyle for å være forsikret hele året, les mer om forsikring HER).

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski