Hopp til innhold

Usikkerhet rundt NOR Freeski Cup 7. mars

Vi holder på å utrede muligheten for å gjennomføre konkurransen som planlagt, men arbeider også med alternative arrangører og rennhelger.

Det arbeides med flere alternative planer for gjennomføring av konkurransen som er planlagt søndag 7. mars i Kirkerudbakken. Preppemaskinen i Kirkerudbakken er ødelagt, og det gir arrangøren store utfordringer med tanke på gjennomføringen. NOR Freeski, i samarbeid med arrangørklubben Bærums Skiklub, utreder nå mulighetene for hva som må til for å gjennomføre konkurransen som planlagt. I tillegg er vi i dialog med andre arrangører som ser på mulighetene for å ta på seg en ekstra konkurranse. Vi er optimistiske med tanke på å få gjennomført denne konkurransen i løpet av sesongen, men usikkerheten er knyttet til om det blir på planlagt tid og sted.

Avgjørelsen vil bli tatt i uke 8. 

 

Spørsmål kan rettes til freeski@skiforbundet.no.

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski