Hopp til innhold

Reiseledere nasjonale renn 2020

FSK tilbyr fellesopplegg på følgende renn: Equinor NC jr og NM jr, NM del 2 sen/NC jr finaler og Hovedlandsrenn G/J 15-16 år.

For ovennevnte renn ønsker vi forslag fra klubbene på personer som kan og vil være med i støtteapparatet som reiseledere; hovedleder, smøresjef, sjåfører og annet. (Alle må være forespurt før forslaget sendes inn.)

Ved innsendelse av forslag, benytt vedlagte skjema «Reiseledere og antall løpere til nasjonale renn sesongen 2019-2020». I dette skjemaet føres det også opp antall løpere man regner med kommer til å delta i de forskjellige rennene. Skjemaet sendes som e-post til finnmark@skiforbundet.no innen fredag 22. november 2019.

NC jr Lygna

Smørere, kjøkkenassistenter, sjåfører

 jr Holmenkollen

Smørere

NM jr Beitostølen

Smørere, sjåfører

HL Nybygda

Smørere, sjåfører

Skjema "Forslag reiseledere nasjonale renn 2020"

NIF-EPI01, 01
André Marton Pedersen