Hopp til innhold

Telenorkarusellen 2023/2024

Ønsker du å gjøre barnearrangementer lettere å arrangere, og bidra til positiv utvikling for barn? I begynnelsen av november lanserer vi konseptet for Telenorkarusellene i sesongen 2023/2024.

 Telenor Karusellen er et rekrutteringstiltak for barn til og med 12 år og er et resultat av et samarbeid mellom Telenor og Norges Skiforbund sine seks skigrener. Rekrutteringstiltaket er laget for å skape enda større aktivitet i alle skigrener. Derfor blir klubber og lag invitert til å arrangere Telenor Karusellen i sine lokalmiljøer.  Alle klubber innenfor alle skigrener i Norges Skiforbund kan søke om å arrangere renn i alpint, freestyle, hopp, kombinert, langrenn og telemark. En kan bruke et lokalt renn som klubben eller laget har arrangert tidligere, og gjøre dette til en del av Telenor Karusellen. På tvers av alle grener kan også klubber gå sammen om å arrangere et Telenor Karusellen-renn.

Sesongens materiell, premier og rammer for arrangører finnes i vår brosjyre. Grenene har ulike krav til sine arrangører. I tillegg til grenspesifikt innhold, kan dere for eksempel også arrangere skileik. NSF ønsker å følge opp arrangørene tettere gjennom sesongen enn det vi har gjort tidligere.

nif-epi04, 04