Hopp til innhold

Alpint Finnmark Skikrets

Vinterens alpinrenn

Terminliste 2023-24
Illustration

Aktuelt

Skårdal på anleggsbefaring i Finnmark

Atle Skårdal lot seg imponere over den positive utviklingen for alpint i Finnmark de siste årene, da han og anleggsrådgiver Marit Gjerland besøkte anleggene til skikretsens tre aktive klubber i Alta, Hammerfest og Kirkenes.

Velkommen til Hammerfest og FM 2024

Etter at Sandnes IL måtte avlyse Finnmarksmesterskapet i februar på grunn av kulde, har Hammerfest tatt over KM og inviterer til Storslalåm og Super-G 16. og 17. mars.

Gjengen som deltok på skikretsting og vårmøte i 2023.

Foreldreinvolvering tema for vårmøte 2024

Finnmark skikrets inviterer til vårmøte 2024 på Scandic Karasjok lørdag 25. og søndag 26. mai. Hovedtema for fellesdelen vil være hvordan vi skal styrke foreldreinvolveringen i skisporten.

AVLYST: FM alpint 2024 i Kirkenes

AVLYST: På grunn av kuldevarsel og temperaturer ned mot 30 minus, har Sandnes IL valgt å avlyse Finnmarksmesterskapet 2024 i alpint, 9. - 11. februar.

Opptak webinar rekruttering

Her er opptak av rekrutteringswebinaret under ledelse av skiklubbutviklerne Marianne Myklebust og Ingunn Fossmellem. Her får dere se en presentasjon av ulike konsepter og tiltak for å bygge klubbmiljø, samt styrke klubbens tiltak for å rekruttere inn nye barn og familier til klubben.

Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03