Hopp til innhold

Om skikretsen

Buskerud Skikrets har omtrent 8.000 medlemmer i over 90 klubber. Med en rekke tillitsvalgte og utallige arrangementer i kretsen er det aktivitet fra første til siste snøfnugg.

Ansatte      
Liv Høgli Adm.sjef 41926379 buskerud@skiforbundet.no

Kontaktinfo skiklubbutvikler for Buskerud og Vestfold/Telemark, Einar Aabrekk

Fakturaadresse: buskerud@skiforbundet.no

Besøksadresse/postadresse:
Idrettens Hus, Schwartz gt. 6, 3043 DRAMMEN

Reiseregning-/utleggskjema for BSK

Organisasjon

KONTAKTINFO TILLITSVALGTE 2023-2025

Alle klubber i Buskerud Skikrets

Klubbinformasjon

Nyttig informasjon til både nye og eksisterende klubber.

Lover og regler finner du her.

Lov for Buskerud Skikrets finner du her.

Alt om skilisens finner du her.

Satser for startkontingent og deltakeravgift.

Styringsdokumenter

Referat/tingprotokoller

Alt om idrettsregistreringen på Norges Idrettsforbund sine hjemmesider.

Ny klubb? Du finner alt du trenger å vite i Klubbguiden til NIF.

LAGSKONTINGENT

Lag med 1-50 medlemmer kr 2.000,-
Lag med 51-100 medlemmer kr 2.500,-
Lag med over 101 medlemmer
eller mer enn en skigren
kr 3.500,-

KLUBBOVERGANG

Skjemaet for skifte av klubb
Send skjemaet til kretskontoret ditt - både i gammel og ny skikrets. Send det også hvis klubbskiftet er innenfor samme skikrets.

Hvis du skal skifte klubb, er det viktigste å huske at medlemskapet i den nye klubben må være ordnet senest to måneder før start i konkurranse. Det andre som er viktig å vite, er at en utøver ikke kan konkurrere for mer enn 1 klubb i samme skisesong i samme skidisiplin. Skisesongen regnes da fra 1. mai til 30. april.

Det er lov å være medlem av flere klubber, men ikke å konkurrere for mer enn 1 klubb. Det er lov å konkurrere for forskjellige klubber i to forskjellige skigrener, men bare for 1 klubb innenfor samme gren.

Ved utmeldelse fra en klubb må man selvsagt ha gjort opp alt man "skylder" den gamle klubben (kontingenter og andre forpliktelser), dette er ikke omtalt i rennreglementet, men i Norges Idrettsforbunds lovverk.

POLITIATTEST

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal avkreves politiattest.

 

 Buskerud Skikrets består av alle idrettslag innen skikretsens grenser som er medlem av NSF. Alle idrettslag i kretsen plikter å overholde NIFs, NSFs og skikretsens lover, sikkerhetsforskrifter og bestemmelser.

Gjennom Norges Skiforbund er skikretsen et organisasjonsledd innen Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF), og underlagt NIFs og NSFs lov og bestemmelser.

Skikretsen er den faglige myndighet under NSF innen skikretsens grenser.

FORMÅL

Buskerud Skikrets' formål er å arbeide for skiidrettens utvikling innen kretsen, og å fremme samarbeidet med idrettslagene. Den skal bistå Norges Skiforbund (NSF) i alle spørsmål som gjelder skiidretten innen kretsen.

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Buskerud Skikrets er stiftet 20. juni 1987. Buskerud Skikrets er en fortsettelse av Drammen & Omegn Skikrets (stiftet 1915), Hallingdal Skikrets (stiftet 1919), Modum & Omegn Skikrets (stiftet 1915), Numedal Skikrets (stiftet 1925) og Ringerike Skikrets (stiftet 1915).

NIF-EPI03, 03