Hopp til innhold

Kretssamling langrenn på Sognefjellet/Skjolden 22.–26. juni for 13-16 år + junior

Samlingen er dessverre avlyst pga sviktende påmelding. Sognefjellet melder som vanlig om flotte skiforhold! Langrennskomiteen i Buskerud Skikrets har derfor også dette året valgt å legge første samling til Sognefjellet som forberedelse til en ny sesong for løpere 13-16 år + junior.

Samlingen er avlyst.

NB! Det er i år begrensede plasser på Skjolden Brygge, totalt har vi kun 21 senger tilgjengelig, det vil da være førstemann til mølla prinsippet som gjelder ved påmelding.

 Målgruppe:

Ungdomsløpere 13-16 år (født 2012 – 2009) i Buskerud Skikrets som satser mot Ungdommens Holmenkollrenn og Hovedlandsrennet. Samlingen er også åpnet for juniorløpere.

 Trenere:

Eirik Bjerregaard

Spørsmål om program / trening rettes til Eirik Bjerregaard på 97663452 eller bjerris@hotmail.com

Det blir lagt opp til en økt på ski hver dag på Sognefjellet, i tillegg til tradisjonell barmarkstrening i Skjolden. Endelig treningsprogram kommer nærmere.


Overnatting og mat:

Det er reservert overnatting i leiligheter på Skjolden Brygge. Det er 2 stk 4-manns leiligheter, 1 stk. 8-manns leilighet og 1 stk. 9-manns leilighet. Utøverne må selv lage mat. Alle leilighetene kommer til å ha en voksen for oppfølging og innkjøp av mat. Maten blir felles pr leilighet og oppgjør via Vipps før avreise.

www.visitskjolden.no

 Transport:

Deltakere må selv ordne med transport t/r Skjolden og Sognefjellshytta. Det er viktig at alle som er påmeldt har plass i en bil på samlingen, da det blir kjøring fra Skjolden Brygge til Sognefjellet en gang om dagen. Alle må også ha en voksen som kan bistå med skismøring på samlingen.

Kostnader:
Prisen for samling, overnatting i leilighetene inkludert sengetøy og utvask er kr 2 200,- pr. person.
I tillegg kommer løypeavgift på Sognefjellet med kr 110,- pr. dag.(gjøres opp på Sognefjellshytta)

Pris for foresatte er kr 1 800,-  

Påmelding:

Bindende påmelding i iSonen innen 26. mai, link her.

NB! Det er i år begrensede plasser på Skjolden Brygge, totalt har vi 21 senger tilgjengelig, det vil da være førstemann til mølla prinsippet som gjelder ved påmelding.

 

Med hilsen

Langrennskomiteen BSK

NIF-EPI02, 02