Hopp til innhold

Pål Golberg på Sognefjellet. Foto: Terje Pedersen/NTB

Innmelding/strykninger FIS-liste langrenn 2022-2023

Da er det tid for innmelding av løpere til FIS-lista langrenn for kommende skisesong. Sjekk lista for din klubb! Frist er 15. september.

Det er igjen tid for innmelding av løpere til FIS-lista og følgende løpere skal innmeldes:

  • SENIORLØPERE og JUNIORLØPERE  (fra klasse 17 år) som deltar i FIS-renn, Norges Cup og NM kommende skisesong,  skal stå på lista.

Løpere som skal delta i ovennevte renn, må ha undertegnet egenerklæring/Athletes Declaration. De som tidligere er meldt inn i FIS-systemet og dermed har undertegnet Athletes Declaration, trenger ikke gjøre dette på nytt.
NB: Nye løpere som ikke har undertegnet Athletes` Declaration, må gjøre det og sende skjemaet til skikretsen før innmelding. Ingen løpere blir påmeldt FIS-listen uten å ha undertegnet erklæringen. Løpere under 18 år, må ha foreldres/foresattes underskrift.
Husk å  skrive på  ”engelsk måte”( ikke æ,ø,å). NM senior stafett/teamsprint er ikke FIS-renn.

Påmeldingsfrist:

Ta utgangspunkt i dagens FIS-liste og gi klubbvis tilbakemelding på mail: buskerud@skiforbundet.no innen  15. september 2022 om:

  • Hvilke løpere som fortsatt skal stå på lista
  • Løpere som eventuelt skal strykes fra lista.
  • Nye løpere (PS! Husk å sende inn AD-skjema)
  • Endringer på utøvere, navn, klubb etc.

Egenerklæringsskjema for nye løpere (Athletes Declaration) sendes til Buskerud Skikrets senest innen 15. september 2022 skannet pr. E-post: buskerud@skiforbundet.no

Prisen for innmelding på FIS-lista vil for kommende sesong være ca. kr. 350,- pr. løper. NSF dekker for løpere på sentrale landslag. Skikretsen sender samlet oversikt til Norges Skiforbund og forskutterer avgiften overfor NSF. Skikretsen viderefakturerer klubbene i ettertid når vi mottar faktura fra Skiforbundet etter sesongen 2022-2023.

Klubben har ansvar for å melde inn til skikretsen hvilke løpere som skal innmeldes, hvem som skal strykes og hvem som skal bli stående på lista. Løperne må derfor sørge for innmelding og utmelding via klubben sin. Dersom vi ikke hører noe, går vi ut i fra at det ikke skal gjøres noen endringer for klubben, og dere vil bli fakturert for sesongen 2022-23.

Mer info om FIS-poeng og FIS-koder finner du her.

NIF-EPI03, 03
NTB