Hopp til innhold

Fartssamling alpint Ål 26. mars

AVLYST! Alpinister samt trenere og lagledere i alpinklubber i Buskerud inviteres til fartstrening i regi av Buskerud Skikrets på Ål 26. mars. Samlingen gjelder for klassene U12 – U18.

Dette er som tidligere år en samling der alle klubbene i Buskerud står sammen om å gjennomføre fartsrelatert trening der Buskerud Skikrets organiserer aktiviteten for klubbene.

Tentativt program for samlingen er:

Fredag 26. mars

  • 0900 Lagledermøte
  • 0930 Besiktigelse
  • 1030 – Klassevis start fra toppen.

Målet er å få gjennomføre 3 - 4 gjennomkjøringer fra toppen for alle løperne. Dette for å være forberedt til rennene lørdag 27. mars

Påmelding for løpere skjer online i MinIdrett innen 20. mars. Det er ingen treningskontingent.

Hver klubb stiller med minimum to trenere/ansvarlige hver dag. Det må være personer som har erfaring med gjennomføring av trening/renn da disse ønskes brukt på posisjon/poster i løypa. Ansvarlige fra klubbene meldes inn til Jørund Li på jli@torpomoen.no  innen 20. mars

Kretsen organiserer med løype-poster, tidtaking og instruerende trenere. Kretsen utnevner trenere fra klubbene som instruerer løperne. 2 trenere pr gruppe med tett oppfølging på tekniske og taktiske forhold.

Treningene foregår i 3 grupper: U 12, U 14 og U 16/18. Jenter og gutter i samme gruppe.

Kretsen oppfordrer sterkt til at klubbene legger til rette for trening med fartsskiene på i perioden frem til treningen og rennene.

Organisator: Jørund Li, Buskerud Skikrets

Med sportslig hilsen

Jørund Li                                                                                                                               
BA/BSK                                                                         

NIF-EPI02, 02
NTB