Hopp til innhold

Snøsamling langrenn 11. - 14. november

NB! Samlingen er flyttet fra Geilo til Beitostølen. Langrennskomiteen i Buskerud Skikrets inviterer ungdom, junior, senior, foreldre og trenere i Buskerud til åpen snøsamling på Geilo 11. - 14. november. Treningplaner er nå lagt ut.

Skisamling på Geilo er flyttet til Beitostølen. Det er sendt ut viktig epost 3. november, som må leses og responderes innen morgen kveld (torsdag 4. november). Eposten er sendt ut til den adressen som det var påmeldt med.

Samlingen er beregnet på løpere som planlegger å gå Ungdommens Holmenkollrenn, Hovedlandsrennet, NC jr/NC senior kommende sesong. Geilo er kjent for å ha tidlige gode skiforhold og meget effektiv snøproduksjon.

Frist for påmelding er 15. oktober 2021: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLhqmnnDrW7thxCzTWANTt8CixRhPlCA7Kx9iBb9EqYm0kIQ/viewform

INFO OG PÅMELDING SNØSAMLING GEILO

TRENINGSPLAN 13-16 ÅR

TRENINGSPLAN SENIOR OG JUNIOR

NIF-EPI01, 01
Foto: Sverre Hjørnevik