Hopp til innhold

Telenorlekene alpint i Trondheim

28. - 31. mars var det årets store happening for 13/14-åringene i alpint; Telenorlekene/Landsfinale i Vassfjellet i Trondheim. Topp innsats av Buskerudløperne!

Freidig Alpin overtok på kort varsel  arrangementet fra Sauda som dessverre måtte avlyse pga snømangel. Våre Buskerudutøvere hadde hyggelige og opplevelsesrike renndager i Telenorlekene i Vassfjellet Vinterpark. Topp resultater ble det også!

Gratulerer til Lea Uthus fra Geilo i J14 år med gull i slalåm og sølv i Super-G, Bjarni Tor Hauksson i G 14 år fra Geilo med gull i slalåm og Ellie Hellerud Cotè  i J 14 år fra Aron med sølv i storslalåm. Ellers en rekke flotte Buskerudresultater inne blant de 10 beste og Buskerud ble 3. beste krets etter storkretsene Oslo og Akershus!

Komplette resultater Telenorlekene.

  • Torsdag:         Super-G trening
  • Fredag:           Super-G/TeamEvent
  • Lørdag:           Storslalåm/Løpermiddag
  • Søndag:          Slalåm

Hjemmeside arrangør.

Facebookside Telenorlekene: https://www.facebook.com/telenorlekene2019/

NIF-EPI03, 03