Hopp til innhold

Startlister


Startlister hopp og kombinert

Løpere det står K foran i hopp-listen er også påmeldt kombicross. Ved feil eller mangler i listene for hopp/kombinert, ta snarest kontakt med ktlerbak@online.no.


Startlister langrenn

Lagoppstillinger stafett ligger på EQTiming

Langrennscross lørdag benytter samme startliste som sprint prolog - alle starttider er 1 time senere. Løpere som ikke rekker dette fordi de ikke vet om de er slått ut, får mulighet til å starte senere. Dette ordnes på start.

Ved feil eller mangler i listene for langrenn, ta snarest kontakt med hl2022kollen@gmail.com. Sjekk spesielt at brikkenummer er korrekt.

Vi minner også om at alle som skal starte må ha betalt gyldig skilisens, enten årslisens eller engangslisens per renn. Se info her.  Har du ikke årslisens så kan du kjøpe engangslisens i rennkontoret. Engangslisens kan også forhåndsbetales til Vippsnr 503655, kr 60,- per dag. Merk betaling med Engangslisens + løperens navn. 


Viktig: Påmeldte med for gamle EMIT-brikker

Det er ganske mange løpere som er påmeldt langrenn med EMIT brikke med serienummer lavere enn 3908550 uten batteribytte. Disse brikkene har nå så lav batterispenning at det er stor sannsynlighet for at brikkene ikke slår inn på tidtakingssystemet. Av den grunn er gamle brikker som ikke har vært gjennom batteribytte slettet fra startlistene, og disse løperne vil bli tildelt leiebrikke med mindre nytt brikkenummer oppgis. Leiebrikke må hentes og betales i rennkontoret i god tid før du går til start. 

Ønsker du ikke å bruke leiebrikke kan du sende oss nytt privat brikkenummer snarest og senest innen torsdag 24. februar. Sendes til hl2022kollen@gmail.com

Vi kommer også til å ha nye brikker til salgs på rennkontoret. Brikker kjøpt på rennkontoret kan brukes i rennene så fremt du melder fra om dette ved kjøp. Du får rabatt dersom du samtidig leverer inn din gamle brikke i pant.