Hopp til innhold

Paraalpindag på SNØ

I samarbeid med SNØ, Ready Alpin og Bardum ønsker NSF Alpint syns og bevegelseshemmede alpinister velkommen til Paradag på SNØ. Sammen med våre samarbeidspartnere, vil vi tilrettelegge for at du skal kunne nyte vinteraktiviteter i trygge omgivelser - helt gratis.

Onsdag 30.11. kan du komme og teste bakkene og utstyr tilpasset deg i trygge omgivelser. Arrangementet er kostnadsfritt for både utøver og ledsager (ledsager må ha ledsagerbevis).
I tillegg vil også dyktige instruktører og trenere være tilstede for å bistå deg og din ledsager med eventuelle spørsmål og utfordringer. 

Tilbudet er for syns- og bevegelseshemmede alpinister på alle nivåer: Nybegynner, viderekommende eller toppalpinist. Alle vil få tilrettelagt trening på sitt nivå.

Vårt mål er at alle skal føle seg som en del av fellesskapet som blir skapt på SNØ. Alle kan delta, uavhengig av nivå og forhåndskunnskap. 

Påmelding
Påmelding er kostnadsfritt og skjer via skjema under. Vi ber om at du oppgir den info vi spør etter i påmeldingsskjema slik at vi er best mulig forberedt for ditt besøk. 

Påmelding:  https://forms.office.com/r/mCv32gNUvR

Påmeldingsfrist: 24.11.2022

Ledsager:
Dersom du har behov for hjelp i heis eller bakke må du ha med deg egen ledsager med gode skiferdigheter. Utøver må kunne vise ledsagerbevis for kostnadsfri adgang for ledsageren. 

Utstyr:
Du kan ta med eget utstyr eller låne her hvis ønsker det. Dersom du ikke har eget utstyr/ønsker utprøving av aktivitetshjelpemidler, må du oppgi dette i påmeldingsskjema over.

Ønsker du å skaffe deg eget utstyr, men er usikker på hvilke rettigheter du har til stønad med tanke på aktivitetshjelpemidler? Bardum har samlet all informasjon du trenger om rettigheter og søknad om aktivitershjelpemidler her.

Skiforbundet tilrettelegger alpinaktivitet for funksjonshemmede utøvere over hele landet. Har du spørsmål eller ønsker informasjon om aktivitet tilpasset deg i ditt nærmiljø? 

Kontakt Beate Cathrin Haugen; Bredde- og Rekrutteringsansvarlig ParaAlpint:
Mail: beate.haugen@skiforbundet.no.  Telefon: 48 10 52 62 

nif-epi04, 04
NTBScanpix