Hopp til innhold

Jesper Saltvik Pedersen (NTB)

Jesper Saltvik Pedersen kjørte inn til ukas tredje World Cup-gull i Saalbach

Para-alpinist Jesper Saltvik Pedersen kjørte inn til nok en WC-gull i Super-G torsdag og en solid 2. plass fredag. Marcus Grasto Pedersen var tilbake på startstreken etter å ha stått over utfor og kjørte inn til en 14. plass torsdag og fredag.

Dette markerer slutten på en sterk World Cup-uke i Saalbach for para-utøverne. Jesper Saltvik Pedersen kan også skilte med en dobbeltseier i utfor sittende fra tidligere i uken.

Jesper Saltvik Pedersen som kjører sitski for Plogen Skiklubb klokket inn på 1:19.37 i Super-G torsdag, snaue 0.37 sekunder foran den italienske motstanderen Rene’ De Silvestro. Fredag trakk De Silivestro det lengste strået med en tid på 1:17.63. Saltvik Pedersen kjørte inn til sølv på 1:18.76.

Marcus Grasto Nilsson som kjører for Ready returnerte til super-G stående etter å ha stått over utfor i Saalbach tidligere i uken og endte på en 14. plass torsdag etter å ha klokket inn på 1:33:10. Fredag kjørte han inn til 14.plass på 1:30.16.


Marcus Grasto Nilsson

NIF-EPI01, 01
NTBScanpix