Hopp til innhold

Rasmus Windingstad

Ble NM-konge og NM-dronning

Kajsa Vickhoff Lie og Rasmus Windingstad ble NM-dronning og NM-konge med tre NM-gull i Hemsedal.

Alle resultater på fisski.com, sak med resultater fra teamevent på skiforbundet.no

Mesterskapet ble i dag avsluttet med kombinasjon hvor begge tok hvert sitt NM-gull. Kajsa Vickhoff Lie kjørte inn til sjetteplass i storslalåm, og fikk i tillegg med seg sølv super-G. I super-G var bare 5 hundredeler bak Maria Tviberg og det fjerde NM-gull i Hemsedal. Likevel var hun strålende fornøyd med mesterskapet.

- Karrierebeste i NM. Det ble tre strake gull og jeg må bare være kjempefornøyd. Det har vært kjempemoro å kjøre NM denne uka, og jeg er strålende fornøyd med resultatene. Hemsedal har også virkelig levert et bra mesterskap, sier Vickhoff Lie.

Windingstad fikk også med seg kongepokal i Hemsedal. I slalåm kjørte han ut, men imponerte med en sterk 7.-plass i super-G. I utfor ble det 12.-plass. Windingstad var en av få som kjørte alle disipliner i NM.
- Det er kjempegøy å kjøre NM. Jeg synes det var gøy å kjøre mot de beste tidligere, og jeg håper og tror de nest beste synes det er gøy å kjøre mot oss nå. Dette er her er noe jeg alltid kommer til å gjøre fremover så lenger jeg står på ski. Det er utrolig moro å klare å kopiere fjorårets resultater med tre NM-gull, sier Rasmus Windingstad.


Premieutdeling på NMs avslutningsdag. Fra venstre: Maren Skjøld, Kajsa Vickhoff Lie og Marte Monsen. 


Premieutdeling på NMs avslutningsdag. Oscar Zimmer, Rasmus Windingstad og Karl-Erik Jøssund.

NIF-EPI03, 03
NTBScanpix