Hopp til innhold

Tuva Norbye

Gode prestasjoner av E-cup jentene

Arrangørene jobbet på spreng og fikk til glimrende forhold. Og de norske E-cup-kjørerne leverte gode prestasjoner på hjemmebane.

De norske E-cup-jentene er endelig i gang med sesongen. Tradisjonelt starter sesongen med renn i både Norge og i Sverige, og i år får jentene prøve seg på hjemmebane i både Trysil og i Kvitfjell. 

Marte Monsen kjempet om pallplasseringer begge dager og viste gode takter i storslalåm i Trysil. Hun har mer å gå på og synes selv at plasseringene fire og seks var greit. Tuva Norbye leverte to pene plasseringer med henholdsvis 9.- og en 14.-plass.

Andrine Mårstøl fikk med seg en fin 9.-plass, mens Marte Berg Edseth og Hannah Sæthereng fikk med seg pene plasseringer rundt 20 begge dager.

– Målsettingen er å sanke E-cup poeng i hvert renn i vinter. Vi har eget mål vinne storslalåmcupen for fjerde året på rad, sier landslagstrener Erik Skaslien.

Tuva Norbye ble Norges beste i kombinasjonen i Kvitfjell med en sterk 5. plass, mens Andrine Mårstøl kjørte inn til en sterk 8.-plass. I super-G-rennet ble Hannah Sæthereng Norges beste på en fin 7.-plass, mens Mårstøl ble nummer ni.

Les også: Disse kjører europacup i sesongstarten.

 Marte Monsen

Tuva Norbye (t.h.) og Andrine Mårstøl. Foto: Stein B. Olsen

NIF-EPI02, 02
NTBScanpix