Hopp til innhold

Marte Monsen (NTB scanpix)

Courchevel

Norges Skiforbund Alpint sender ni utøvere til tirsdagens storslalåmrenn for kvinner i franske Courchevel.

I Frankrike får Marte Monsen (19) en ny sjanse i verdenscupen etter blant annet seier og annenplass i europacuprennene i storslalåm i italienske Andalo i helga. Monsen imponerte også i storslalåmrennene i Trysil nylig. Det samme har Andrine Mårstøl (20) fra Haugen IL gjort. Mårstøl står utenfor lag, men får sin verdenscupdebut tirsdag etter sterk kjøring i europacuprennene i storslalåm i både Italia i helga og i Trysil.

Marte Monsen ser frem til flere sjanser i verdenscupen.
– Helgas resultater er mine to beste i karrieren. Jeg fikk til mye bra skikjøirng, og det er skikkelig kult. Det er også herlig å komme tilbake hit til Courchevel ettersom det var her jeg debuterte i verdenscupen i fjor, sier Monsen, som etterhvert også vil forbedre startposisjonen sin i storslalåm.

Disse stiller for Norge i Frankrike:
Thea Stjernesund, Hakadal IL
Mina Fürst Holtmann, Bærums Skiklub
Kristin Lysdahl, Asker Skiklubb
Nina Haver-Løseth, Spjelkavik IL
Kaja Norbye, IL Heming
Marte Monsen, Aron Sportsklub
Andrine Mårstøl, Haugen IL
Maria Tviberg, Geilo IL
Kristina Riis-Johannessen, Ready

Mer om rennene på fisski.com 


Andrine Mårstøl får sin verdenscupdebut tirsdag. Her fra europacuprennene i Trysil. 

NIF-EPI03, 03
NTBScanpix