Hopp til innhold

Sportssjef Claus Johan Ryste i alpint og arrangementssjef i Freidig, Stian Henriksen

Telenorlekene i Freidig fikk arrangørpris

Årets arrangør i alpint for 2019 ble Freidig Alpin for gjennomføringen av vinterens Telenorlekene.

Prisen ble utdelt i forbindelse med helgas arrangør- og anleggsseminar i Norges Skiforbund på Gardermoen.

Begrunnelse: 2018/2019 sesongen bar på mange flotte og godt gjennomførte alpinarrangement. Årets arrangør hos Norges Skiforbund Alpint viste stor dugnadsinnsats, arbeidskapasitet, effektivitet og ikke minst kreativitet under veldig tøffe forhold. Arrangøren tok på seg arrangementet bare tre uker før, og klarte på den korte planleggingstiden å gjennomføre et arrangement med høy kvalitet. Bak står det tusener av dugnadstimer som gjorde det mulig å arrangere fire renn for 300 løpere under svært tøffe forhold på Telenorlekene i Vassfjellet. 

NIF-EPI03, 03
NTBScanpix