Hopp til innhold

Kristiane Bekkestad (Arnt Folvik)

Tre norske blant topp 10

De norske alpintutøverne i Ungdoms-OL har allerede vært i ilden og har kjørt både Super-G og kombinasjonen.

Henrik Thorsby, Odin Vassbotn Breivik, Kajsa Vickhoff Lie og Kristiane Bekkestad har allerde rukket å kjøre tre konkurranser så langt i Ungdoms-OL. De har fått testet seg mot verdens beste ungdoms-utøvere og fått verdifull konkurransetrening i olympisk sammenheng. 

På lørdagens Super-G ble Kristiane Bekkestad beste norske jente på en sjette plass, mens Vickhoff Lie desverre ikke fullførte. Hos gutta kjørte Thorsby og Vassbotn Breivik inn til henholdsvis 9. og 10.plass. 

Søndag var utøverne i løypa igjen, denne gangen for kombinasjonen. 
Jentene ble begge topp 10, da Vickhoff Lie kjørte inn til en sterk femte plass og Bekkestad en 9.plass. 

nif-epi04, 04
NTBScanpix