Hopp til innhold

Para

Hva gjør Akershus, Oslo og Østfold? På disse sidene finner du informasjon om skiarrangementer, nye tiltak, skikurs samt ulike møter/seminarer hvor skiidrett for parautøvere står i fokus.

For at leserne av disse sidene skal få best mulig oversikt over hva som finnes av tilbud i Oslo, Akershus og Østfold, er det viktig at dere gir oss tips om det skjer noe i deres miljø som kan ha allmenn interesse; enten det skjer i krets-/lags- eller kommunal regi. 
Vi oppfordrer idrettslag og kommuner til å videreformidle denne informasjonen til personer som kan ha interesse av det. Ønsker dere mer informasjon kan dere kontakte integreringsansvarlig i gjeldene skikrets.

Hver skikrets har en integreringsansvarlig som er en del av skikretsstyret.

Arbeidet beestår i å:
- Sørge for at parautøvere skal kunne delta i skiidrett på lik linje med andre personer.
- Sørge for at parautøvere interesser blir ivaretatt innen skikretsen.
- Være talsrør for de parautøvere innad i skikretsen.
- Koordinere vintertilbudet gitt gjennom skikretsen.
- Sørge for å sette opp kurs og instruktører til de aktuelle kursene.
- Være pådriver, rådgiver og koordinator i arbeidet med å skape aktivitet lokalt.

Aktuelt

Barmarksamlinger for utviklingshemmede

Det blir litt endringer i år - det blir regionale samlinger på barmark. Nittedal; 5.-6. september - Selbu: utsatt til oktober pga lokale tiltak i forbindelse med Covid-19. Denne saken er oppdatert 20.08.20

ParaAlpin Oslo på utprøving i SNØ

Onsdag 12. februar var ParaAlpin Oslo invitert til å prøve ut Snøhallen. Her stilte 13 deltagere, både stående og sittende, samt flere av trenerne for ParaAlpin Oslo. Etter trening var de også invitert på pizza og evaluering.

Dagsamling for Utviklingshemmede 25.januar

Lørdag 25. januar inviteres de som vil gå langrenn eller truger til samling i Lillomarka arena. Pga lite snø i Oslo oppfordres deltagere til å holde seg oppdatert i tilfelle flytting av sted.

Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB