Hopp til innhold

Nordland Skikrets

Nordland Skikrets har pr. 31.12.2014  7527 medlemmer fordelt på  82 klubber.

Aktuelt

Skogstad ny trener

Styringsgruppa i Team Veidekke Nord-Norge har engasjert Kristian Skogstad fra Kvaløysletta som ny trener for laget.

Kretssamlinger 2016

Langrennskomiteen i Nordland Skikrets (LK) har med bakgrunn i fjorårets samlinger (deltagelser etc.) foreslått at det i 2016 skal arrangeres 2 kretssamlinger, en vår/sommer-samling og ei høstsamling.

Hederstegn 2016 og 2017

Vi i hederstegnkomiteen ønsker forslag på kandidater. Nordland Skikrets Hederstegn er skikretsens høyeste utmerkelse. Forslag sendes fortløpende til komiteens leder eller et av komitemedlemmene.

Gledelig rapport fra Hovedlandsrennet

Gode forberedelser, godt samarbeid, og godt engasjement trekkes frem som viktige årsaker til at Hovedlandsrennet i nordiske grener 2016 ble en stor suksess!

Gullstipendet

Norske Olympiavinneres klubb, Gullklubben, deler ut Gullstipendet til yngre idrettsutøvere, prosjekter eller klubber hvor formålet er å legge til rette forholdene slik at de kan videreutvikle seg innenfor sin idrett blant de olympiske disiplinene.

Idrettsregistreringen

Idrettsregistreringen, som nå heter "Samordnet søknad og rapportering", har frist 30. april 2016. Idrettslagene skal rapportere en del nøkkelopplysninger som medlemstall, aktive medlemmer, styreverv, laste opp signert årsrapport fra siste årsmøte mv.

se flere nyheter Vis alle nyheter