Hopp til innhold

Rå-sterke resultater på Lygna!

Våre Langrenns-juniorer leverte mange sterke prestasjoner under NC jr. på Lygna i helgen! 2 x seire til Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF, 3.pl. til Linus Engdahl, Torvikbukt IL, i tillegg til en rekke andre sterke resultater, Gratulerer til hele MRSK-troppen - inkl. et sterkt støtteapparat!

Rapporter fra dagene:

Dag 1 av NC Lygna. Dagens øvelse var sprint skate.
Mange sterke prestasjoner. Linus og Emil kom til finalen. Linus ble nr 3 og Emil nr 9. Ingeborg kom til semifinalen og ble nr 17. Ida og Ola kom til kvartfinalen og ble nr 22 og nr 39. Linn, Ane Kirstine, Einar og Lucas leverte også gode løp💪
Stor kred til smøreboden for sinnsyke ski🚀
 
 
Dag 2 av NC Lygna. Dagens øvelser var 10 km skate enkeltstart på K17 og K18, 15 km skate enkeltstart på M17 og M18, mens K19/20 og M19/20 gikk 15 km skate fellesstart.
Veldig mange sterke prestasjoner i dag også. Ingeborg vant K17 og gikk raskest av alle som gikk 10 km🏆
Ida imponerte stort og ble nr 10 i samme klasse. Ane Kirstine og Linn gikk også gode løp og viser fremgang💪
Hos guttene ble Linus nr 11 i M19/20 og Emil nr 25 i M18. Lucas og Ola leverte også gode prestasjoner og har hatt stor fremgang den siste tiden!
Smøreboden leverte også gode ski i dag🚀

 

Dag 3 på NC Lygna. Dagens øvelser var klassisk enkeltstart. 5 km for K17 og K18, 7,5 km for M17 og M18, og 10 km for K19/20 og M19/20.
Vind, snøvær og rufsete forhold gjorde rennet ekstra utfordrende. Den som taklet forholdene best var Ingeborg. Hun vant K17 igjen og gikk raskest av alle som gikk 5 km🏆
Ida gikk nok et godt renn og ble nr 21 i samme klasse. Linn og Ane Kirstine har hatt stor fremgang og det blir spennende å følge med på de utover vinteren.
På guttesiden ble Emil og Linus nr 34. Ola gikk seg også inn til topp 50 med å bli nr 45. Lucas og Einar gikk også inn til gode plasseringer.

 

 

Våre deltagere var:

  • Ane Kristine Bergset, Osmarka IL
  • Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF
  • Linn Farstad, Molde og Omegn IF
  • Ida Brakstad. Orset, Molde og Omegn IF
  • Lucas Tokle Avanue, Åndalsnes IF
  • Ola Gjøen Megård, Molde og Omegn IF
  • Emil Aslaksen Røed, Molde og Omegn IF
  • Linus Engdahl, Torvikbukt IL
Hovedleder og Kretstrener: Eskil Engdahl. 
 
 
Linus Engdahl.
 
 Smøretaem i verdensklasse!
 
NIF-EPI01, 01