Hopp til innhold

Få en god start på sesongen

Alle jenter i Vestfold/Telemark fra 12 år og oppover inviteres til kveldssamling på Runar Ski om en uke da tidligere landslagsløper, ekspertkommentator, og nå sportssjef for Ski Classics-laget Team Eksjöhus, Marthe Kristoffersen kommer på besøk! Torsdag 23. mai kl 17.00 til 20.00

Vi har vært så heldige å få med oss skiløper og trener Marthe Kristoffersen. Hun debuterte i verdenscupen som 18 åring og har siden skaffet Norge mange medaljer. Hun la opp i 2017 men er fremdeles supersprek. Hun har vært trener for Team Veidekke Innlandet i flere år og har nå blitt Sportssjef for langløpslaget Team Eksjøhus. Marthe er stor tilhenger av variert, lystbetont trening. Hun har også «lekt» seg til seier i 71 grader Nord og Siste mann ut.  I tillegg til Sportssjefjobben har hun sammen med Therese Johaug og Anna Haag engasjert seg i POWHER, for å pushe jenter frem i treneryrket.

Vi starter med en fysisk barmarksøkt, så ta med joggesko og treningstøy. Mens vi tar en liten matbit vil Marthe fortelle om hvordan hun har trent, forskjellen på å trene gutter og jenter og hvordan tilpasser vi trening i puberteten.

Det er bare å fylle opp spørsmål og ta turen til Sandefjord. Vi garanterer at du får med deg tanker som kan gjøre denne sesongen din full av smarte valg.

Det er også åpen for interesserte trenere og foreldre

Påmelding til

Einar Aabrekk

Einar.aabrekk@skiforbundet.no

Tlf 95964471

NIF-EPI02, 02