Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Trenarkurs alpint

12.-17. august 2018 inviterar Sogn og Fjordane Skikrins/ Norges Skiforbund til Trenar 1 og 2 kurs i alpint på Juvass.

Hva betyr GDPR for idrettslaget?

Nye EU-regler og oppdatert norm for behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet får betydning for alle organisasjonsledd i norsk idrett.

Vil jobbe med «kulturen»

Norges Skiforbund Alpint har startet med et «kulturprogram» med målsetting om å bygge kultur i alpin-Norge på alle nivåer og aldersgrupper.

Fagmøte Hopp og Skiting 2018

2018.06.04 Hopp avholdt Fagmøtet fredag 1. juni i forkant av Skitinget i Stavanger. Alexander Stöckl fortalte om vegen til Gull i OL, og Magnus Brevig forklarte hvordan Norge jobber med idrettsvitenskap for å utvikle hoppsporten. Oppsummering fra fagmøtet.

Reistadløpet 2018

Det 59. Ole Reistads minneløp er i gang med 1300 deltakere og løpere fra over 20 nasjoner.

KM i Slalåm og Storslalåm i Tromsø

I helgen går Kretsmesterskap for U12 og eldre i slalåm og storslalåm av stabelen i Tromsø. Det er også kvalifiseringsrenn for U14 og U16 til landsfinaler.

NM Junior langrenn i Steinkjer

NM for Juniorer arrangeres i Steinkjer til helgen. Første konkurransedag er fredag. Skikretsen stiller med en meget sterk tropp. Vi ønsker våre juniorer lykke til!

HL på Lygna i gang

Første dag er unnagjort og 32 Tromsløpere har vært i ilden i dag. Ingeborg Andberg Stenersen fra Kvaløysletta imponerte med en 2. plass.

Virtuelt hopprenn "live" på Youtube

Har du lyst til å delta i et virtuelt hopprenn som sendes live på Youtube? PÅmeldingsfristen er utvidet til 28. februar. Landslagsluer til alle i premie.

Se Skandinavisk cup Direkte

Se Skandinavisk cup/Statoil norgescup i langrenn fra Granåsen direkte på SKI-TV fredag 23. februar, lørdag 24. februar og søndag 25. februar.

Se Statoil norgescup Direkte

Se Statoil norgescup for seniorer i langrenn fra Åsen i Nannestad direkte på WWW.SKI-TV.NO fredag, lørdag og søndag.

Infosamling NTG Tromsø 29.-30. januar

NTG Tromsø Langrenn inviterer til rekrutterings- og informasjonssamling på NTG Tromsø Mandag 29. og tirsdag 30. januar 2018, i etterkant av KM Langrenn del 1

Alt om Ski-NM

Ski-NM på Hamar arrangeres fra 11.-14. januar. Alt om mesterskapet her.

NIF-EPI03, 03
Snorre Veggan