Hopp til innhold

FIS-lisens 2023/2024

Frist for inn- og utmelding av FIS-listen 2023/2024 er 28. september 2023.

INNMELDING FIS-LISTE

Utøvere som skal starte i FIS-renn (norgescup, NM og internasjonale renn) er pålagt å ha FIS-lisens fra junioralder (fra 14 år/201o for freeski). Utøvere som skal registrere seg med FIS-lisens må fylle ut Athletes Declaration skjema og sende til skikretsen, troms@skiforbundet.noinnen 28. september.

UTMELDING FIS-LISTE

For alle løpere som har opprettet FIS-lisens tidligere videreføres lisensen automatisk. Vi ber derfor om at klubbene i Troms skikrets kommer med tilbakemelding på evt. strykninger innen 28. september til troms@skiforbundet.no

NB, viktig info om endring; For sesongen 23/24 vil FIS-lisensen forhåndsfaktureres samlet til klubbene i oktober. Prisen for FIS-lisens langrenn økes til 500kr fra og med sesongen 23/24. Andre grener forblir samme pris som tidligere.

Har jeg aktiv FIS-lisens? 
SJEKK MIN STATUS

NB! Alle FIS-løpere må også huske å betale skilisens (skiforsikring). Årslisens for hver sesong varer fra 1. oktober til 30. september, og gjelder fra betalingsdato. 

nif-epi04, 04