Hopp til innhold

Ildsjelpris til Line Heimdal

Under idrettshelga i Tromsø fikk Line Heimdal Ildsjelprisen for sin innsats for skimiljøet i Troms.

Denne ildsjelen har bidratt i skimiljøet, på kretsnivå og i lokalmiljøet i Bardu i over 30 år. Hun er ei dame som alltid stiller opp og bidrar med alle typer oppgaver, som smører, reiseleder, trøsterollen og de vanskelige uttakene for å nevne noen. Som kretstrener gjennom mange år har hun brukt utallige helger på å reise på samlinger og konkurranser, selv om hennes egne barn ikke har vært med. Denne ildsjelen deltar selv på konkurranser etter at løperne har fått ferdigsmurte ski og den motivasjonen de trenger av henne. Hun inspirerer og deler idrettsglede i praksis.

Hun er ei svært omgjengelig dame som har stått fjellstøtt i et mannsdominert idrettsmiljø. Hun har inspirert yngre jenter til å bidra inn i skimiljøet og det å jobbe hardt for det man tror på.

NIF-EPI02, 02