Hopp til innhold

Treningstilbud senior 2020-2021

Planlegging av treningsopplegg for senior utenfor team sesongen 2020-21.

Som en prøveordning gjennomførte Langrennskomiteen i Troms Skikrets sesongen 2019-2020 en prøveordning med trenertilbud til løpere utenfor Team Veidekke og Team SNN. Tilbudet var også for siste års juniorer, og inneholdt treningsplanlegging, oppfølging av treningsdagbok, samt en felles trening i uka med trener. Trener for sesongen har vært Kjetil Skaflestad, og treningene har vært gjennomført i Tromsø.

Dessverre kom tilbudet sent forrige sesong, slik at flere seniorer allerede hadde avtalt bistand fra egen trener. Før vi viderefører opplegget til neste sesong trenger vi å vite hvor mange løpere som er interessert i et slikt tilbud. Vi håper derfor alle som ikke har vært del av Team Veidekke eller Team SNN i inneværende sesong kan svare på følgende spørreskjema. Også siste års juniorer (født 2001) bes svare. Svarene er ikke forpliktende. Tilbudet vil være selvfinansierende, så det vil tilkomme egenandel.

svar her innen 20. april.

nif-epi04, 04
NTB scanpix