Hopp til innhold

Skirenn, reiser og uttak

Troms Skikrets er kjent i Skinorge for å være en samlet krets. Vi har tradisjoner for å ha felles kretsopplegg på reiser og konkurranser, og lojaliteten til kretsen og kretsopplegget er stor.

REISEPLAN SENIOR - uttak og påmelding senior  

REISEPLAN JUNIOR - UTTAKSKRITERIER JUNIOR 

REISEPLAN 15-16 ÅR - UTTAKSKRITERIER 15-16 ÅR  

Sesonginformasjon fra NSF for sesongen 2019-20 

OM REISENE:
Troms Skikrets organiserer reiser til de fleste mesterskap, norgescup- og FIS-renn i langrenn. Det betyr at vi tar ut ledere som skal fylle alle funksjoner i troppen. Det kan være hovedleder, smørere, sekundanter. Opplysninger om reisene blir lagt ut her fortløpende.

Hvert renn har sitt menyvalg og du kan du velge hvilket renn du ønsker mer informasjon om. Det er viktig at du holder deg oppdatert på disse sidene dersom du/dere skal delta på våre reiser i vinter.

BESTILLING AV FLYBILLETTER:
Alle løpere bestiller sine flybilletter.
Kretsens reiseopplegg starter og avsluttes derfor på flyplassen der rennet går. I "Forslag til reisetidspunkt" ligger anbefalte flytider som koordinerer med reiseopplegget. Alle klubber og utøvere kan benytte idrettspris hos SAS. Prisen er den samme som vanlig lavprisbillett (jo tidligere du bestiller jo billigere), men gir adgang til å ta med mer bagasje  - 2 kolli - og er fleksibel på endringer/avbestillinger.
Se mer om SAS Sportspris.

Kode for bestilling: SKIF919

Nytt fra 1/2 2020
Fra og med 1. februar 2019 tar SAS over flygninger fra Bardufoss Flystasjon.
Norwegian flyr ut januar. De har redusert muligheten for enkeltpersoner å bestille Sportspris (kun mulighet å bestille for gruppe på minimum 10 personer).

UTTAK:
Uttak til de ulike rennene offentliggjøres av Langrennskomiteen 10-14 dager før konkurransen. Se uttaket under rennets menyvalg.

PÅMELDING TIL KONKURRANSENE:
Det er løperne/klubbens ansvar å melde utøverne på til hver enkelt distanse på de forskjellige rennene. Dette gjøres av påmeldingsansvarlig i klubben, eller hver enkelt løper kan gjøre dette vi "Min idrett". Her er de klubbenes interne rutiner som bestemmer hvilke løsninger som skal benyttes. Har du spørsmål om reiseopplegg, er du velkommen til å kontakte oss pr e-post troms@skiforbundet.no eller tlf 934 14 714.

FORSKUDDSBETALING:
Ved alle reiser vil Troms Skikrets kreve inn forskudd fra de deltakerne som inngår i vårt reiseopplegg. Det betyr fra kr 5 000 - 8 000 pr reise- avhengig av totalkostnadene pr reise. Da er følgende inkludert: hotell, mat, leiebiler/buss, skismurning og lederutgifter. Når det nærmer seg reisen, vil det stipulerte forskuddet bli krevd inn.

 

.

NIF-EPI02, 02
Pedro Lemos