Hopp til innhold

Rolf Bryn (fra venstre), Bente Lill Romøren og Andreas Ekker

Hederspriser til Rolf Bryn og Birger Goberg

Det er viktig å hedre de som har lagt ned mye arbeid for Telemarksporten både nasjonalt og internasjonalt, og Hederspriser ble tildelt Rolf Bryn og Birger Goberg NSF Telemark på Skitinget i Bodø i helgen.

Rolf Bryn går av som leder av Telemarkskomiteen og medlem av Skistyret etter 6 år. Han sitter fortsatt i regelkomiteen i FIS, og vil nå overta som Telemark FIS representant etter Birger Goberg. I tillegg er Rolf en anerkjent og meget dyktig TD og Chief Timer som fortsatt vil være en bidragsyter for Telemarksporten. 

Birger Goberg har jobbet for Telemarksporten i en årrekke i forskjellige roller. Han har ledet Telemarkskomiteen, og har vært vår FIS representant de siste årene.Senest under World Cup på Ål var han Speaker.

 

 Tusen takk til Rolf og Birger for alt de har gjort og gjør for Telemarksporten!

Birger Goberg fikk overrakt Norges Idrettsforbunds hedersmerke.

NIF-EPI01, 01