Hopp til innhold

Kaja Bjørnstad Konow med klassisk-kula(Foto: Morten V. Eriksen)

Klassisk-kula til Bjørnstad Konow

Kaja Bjørnstad Konow tok sammenlagtseieren i klassisk distanse i World Cup. Det var hennes første sammenlagtseier i World Cup.

Klassisk-kula til Konow
Kaja Bjørnstad Konow kjørte inn til annenplass i dagens klassisk distanse i World Cup i franske Pra Loup. Det holdt til å ta med World Cup-kula i klassisk hjem til Norge. Hun vant med 30 poeng ned til franske Augustine Carliez og 76 poeng til Laly Chaucheprat. I dagens renn kjørte i tillegg Gøril Strøm Eriksen inn til tredjeplass. 

På herresiden er Trym Nygaard Løken tilbake for fullt i World Cup. Han tok seieren i herrenes renn og var 1,9 sekunder foran franskmannen Elie Nabot, på tredjeplass kom franskmannen Charlie Petex 2,25 sekunder bak Nygaard Løken. Norske Jacob Alveberg kjørte inn til femteplass i dagens renn. 


Trym Nygaard Løken. 

NIF-EPI02, 02