Hopp til innhold

Gøril Strøm Eriksen og Trym Nygaard Løken

Dobbel på sprinten i Pra Loup

Både Gøril Strøm Eriksen og Trym Nygaard Løken vant tirsdagens World Cup-sprint i Frankrike.

Seier på sprinten
Trym Nygaard Løken tok sin andre seier i Pra Loup i tirsdagens sprint. Han var 2,46 foran franske Alexis Page og 6,19 foran Noe Claye. Nygaard Løken kom nylig tilbake etter å ha blitt operert for tarmslyng to ganger i desember. Trym har vunnet de tre siste World Cup-rennene og har kommet tilbake til World Cup i storform. Jacob Alveberg kjørte inn til åttendeplass og Mikkel Nygaard Løken til tolvteplass. 

I kvinnenes renn tok Gøril Strøm Eriksen seieren i Frankrike. Dette var hennes tredje seier i World Cup denne sesongen. Strøm Eriksen var 0,95 foran Jasmin Taylor og 2,46 foran Laly Chaucheprat. Emma Araldsen kjørte inn til en sterk femteplass i tirsdagens sprint og Maria Heggheim Berge kom på en syvendeplass. 

       
Gøril Strøm Eriksen                                                                                                        Trym Nygaard Løken

NIF-EPI03, 03