Hopp til innhold

Pangstart på World Cup-sesongen

Telemarklandslaget klinket til med to pallplasser under World Cup-starten i Italia.

Det ble arrangert to sprintrenn i Carezza. Trym Nygaard Løken sikret annenplass torsdag, mens Gøril Strøm Eriksen ble nummer tre onsdag. 

Landslaget har reist videre til Seiser Alm, hvor man lader batteriene og får flere gode skidager før World Cup flytter til sveitsiske Melchsee Frutt.

– Jeg er veldig fornøyd med 3. plass i sesongens første WC-renn. Jeg er greit fornøyd med skikjøringen, men føler at jeg har mer å gå på. Det er alltid spennende å se hvordan man ligger an i forhold til konkurrentene når en ny sesong begynner, så for meg er det en god start. Litt som noen av de forrige sesongene ser det ut til at Martina  Wyss og Amelie Wenger-Reymond ligger et steg foran oss andre i dameklassen og de kan bli vanskelige å slå i år, sier Strøm Eriksen.

– Ufattelig deilig etter 9 måneder med intensiv rehab på Olympiatoppen etter korsbåndsskade. Hadde som mål om å være tilbake på samme nivå som før skaden ved sesongstart, det har jeg vel lyktes ganske greit med. Kneet tåler ikke for mye ski enda, men med systematiske hviledager og timer på ergometersykkelen skal jeg tåle vinteren tror jeg. Ser frem til å kjøre nye renn i Sveits til uka, sier Nygaard Løken.


FOTO: Jose Fobexer

NIF-EPI01, 01
NSF