Hopp til innhold

Per Ståle Grude årets ildsjel

Han er kjent for de fleste i telemarkmiljøet. Per Ståle Grude brenner for sporten vår og er fullt fortjent kåret til årets ildsjel i telemark.

– At tildelingen gikk til meg, kom helt ut av det blå. Det gikk plutselig opp for meg da Rolf Bryn snakket om at vedkommen kom fra en landsdel du normalt ikke forbinder med Telemark skisport. Jeg tror «japen» datt tvert og ble sittende å gape under resten av begrunnelsen. Jeg er veldig glad, ydmyk og svært takknemlig for å ha blitt valgt til Årets Ildsjel. Selvfølgelig er jeg stolt, sier Grude.

Prisvinneren sier det føles veldig inspirerende å bli «sett på denne måten». 

 Det gir glede og ekstra krefter til å fortsette slik jeg har gjort: Hjelpe, støtte og promotere sporten jeg elsker, her hjemme og ute i verden, fortsetter Grude. 


FOTO: Smilende prisvinner!

Rolf Bryn i telemarkskomiteen sier følgende om prisvinner Grude: 

 Per Ståle er kjent for de fleste i telemarkmiljøet, ikke bare i Norge, men også freeheeler-miljøet i Europa. Per Ståle brenner for sporten, enten det er med lurk nedover en fjellside i alpene, eller som flittig arbeidsmaur på arrangement/renn. Det skal godt gjøres å ikke legge merke til enten den gule kjøredressen eller «The Telemark Promoting Van». I TK gjorde Per Ståle en kjempejobb med arenapakken som virkelig har løftet kvaliteten på våre renn rundt om i Norge.

 

nif-epi04, 04