Hopp til innhold

Topp med miljøsamling

30 barn og ungdommer i alderen 10-15 år, deltok i helgen på miljøsamling i Skien Fritidspark. Miljøsamlingen arrangeres to ganger i året (vår og høst), og har etter årene blitt en fast tradisjon i kretsen.

Med miljøsamlingen ønsker skikretsen å samle barn og unge på tvers av klubb og gren, og med dette skape et større miljø for utøverne. Fokuset på samlingene er basistrening, samt står det sosiale i fokus.

Samlingen startet med foredrag av Ezinne Okparaebo lørdag morgen. Ezinne tok opp viktige temaer som motivasjon og gleden av å drive med idrett. Deretter fulgte basisøkt med innslag av styrke, koordinasjon, spenst og hurtighet for gruppe 1. Parallelt ble det klatreparken på gruppe 2, med bytte etter lunsj. 

På kvelden ble det sosiale aktiviteter med blant annet shuffel board og stigetennis. 

Søndag morgen fikk vi besøk av Mille Marie og Ida Marie Hagen fra kombinert, og 11 ganger Norgesmester i stup- Siri Hafnor. 
Kombinertsøstrene Hagen hadde et utrolig flott opplegg med foredrag og basisøkt hvor deltagerne fikk utfordret seg med spenst, koordinasjon og balanseøvelser mye brukt i hopp/kombinert treninger.
I bassenget ble det mange nye mestringsopplevelser med stup og hopp fra både 3- og 5-meteren. 

 

Tusen takk for en fantastisk flott samlingshelg- og takk til gjengen som stilte som faddere/ledere under samlingen!

Vi satser på ny samling til høsten, dato kommer:)

NIF-EPI03, 03