Hopp til innhold

Vellykket kretssamling på SNØ

Helgen 21.-23.oktober var 19 løpere og 15 voksne med på kretssamling i alpint ved SNØ i Lørenskog. De fleste var kretsens egne aktive. I tillegg var vi heldige å ha med løpere fra Agder og Rogaland som vi samarbeider med.

Samlingen startet fredag kveld med ei økt på ski. Det var supert å få snø under skiene igjen. Etter økta i bakken var det taco-bufett for både barn og voksne

 

Lørdag morgen var det tidlig frokost før første økt på ski fra 08.00-10.00. Så en liten matbit før neste økt i trampolineparken Jump Yard. Tredje økt lørdag var vi tilbake i Snø-hallen hvor vi både kjørte grunntekniske øvelser og løype. Lørdagskveld ble avsluttet med pizza-bufé for små og store.

 

Helgens siste økt var tidlig søndag morgen to timer på ski før vi tok en kakao og reiste hjem. 

 

Det er supert å reise rundt med så flotte barn og ungdom. Vi kan være stolte av alpinistene i kretsen, foreldrene deres og ikke minst trenerne fra Rjukan Alpingruppe Ajdin og Jaka.

Og til sist. Takk for samarbeidet med Agder og Rogaland som var representert med fire løpere her og hvor en av våre var med til Hintertux i høstferien.

NIF-EPI01, 01