Hopp til innhold

Tilskuddsordninger for klubber og lag

Det finnes mange ulike støtte- og tilskuddsordninger for idrettslag og klubber. Her har vi samlet noen som kan være verdt å sjekke ut!

 

Oversikt tilskuddsordninger 2021

Støtteordninger hvor NIF er sentralt involvert i forvaltningen

TILSKUDDSPORTALEN
Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekter. Tilskuddsportalen gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys av norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. Portalen oppdaterer informasjon om tilskuddene automatisk, og innholdet kontrolleres manuelt av et team. Du kommer derfor i forkant av søknadsarbeidet og kan få flere ideer til finansiering. Sjekk om din klubb har tilhørighet i en kommune som er medlem i tilskuddsportalen her.

Er din kommune medlem, så velger du: Kommunen din, trykk på registrer deg på tjeneste for Lag/Foreninger. Herfra følger du instruksene for registrering. Nå har DITT lag mulighet for enkelt å få tilgang og mulighet til å søke prosjektmidler og gaver fra utallige støtteordninger. Det er ca. 13 milliarder NOK som årlig deles ut. Til dere som er hjemmehørende i kommuner uten tilgang- spør idretts- og kulturadministrasjonen og politikere hva som skal til for at også de slutter seg til ordningen. Det koster penger for kommunen å være med, men det er et solid hjelpebidrag til frivilligheten

NIF-EPI01, 01
NTB