Hopp til innhold

Idrettsskader og forebyggende trening- webinar 24. mars

50% av alle idrettsskader kan forebygges, har du lyst å vite hvordan? Bli med på SKADEFRI-webinar hvor du får den nyeste kunnskapen om forebyggende trening, med hovedfokus barn og unge.

Onsdag 24. mars inviterer Telemark og Vestfold skikrets til webinar med fokus på skadeforebyggende trening for barn og unge, på tvers av gren. Webinaret blir kjørt av SKADEFRI-ambassadør Annika Storevold. Hun er fysioterapeut med master i idrettsfysioterapi, og jobber ved Helse og Idrettsklinikken i Sande i Vestfold. 

Når: Onsdag 24. mars kl 19-21
Hvor: Teams (alle påmeldte vil få tilsendt link i forkant av møtet)
For hvem: Trenere, ledere, foreldre og andre som ønsker å lære mer om skadeforebyggende trening
Påmeldingsfrist: Tirsdag 23. mars

Påmelding

Hva er SKADEFRI?
Senter for idrettsskadeforskning i Oslo har en målsetning om å bidra til at cirka halvparten av skadene i flere idretter forebygges. Resultatet er appen og websiden SKADEFRI, der det finnes forskningsbaserte artikler og hundrevis av øvelser som bidrar til forebyggelse av skader.

SKADEFRI er en del av Senter for idrettsskadeforskning. Senter for idrettsskadeforskning har som mål å forebygge skader og andre helseproblemer i idrett gjennom et langsiktig forskningsprogram med fokus på risikofaktorer, skademekanismer og skadeforebyggende tiltak. Hovedfokus er barn og ungdom, men resultatene og metodene har ofte like stor gyldighet uansett nivå og alder. Over 40 forskere er tilknyttet det tverrfaglige forskningsmiljøet på senteret, som ledes av professor Roald Bahr og professor Lars Engebretsen. Senteret samarbeider tett med både breddeidrettsmiljøer, toppidrettsutøvere og andre forskningsmiljøer fra hele verden, og er verdensledende på forskning på idrettsskader.

For mer info om SKADEFRI KLIKK HE
Last ned Appen i Google play og App Store

NIF-EPI02, 02
NTB