Hopp til innhold

Ørn-rennet

Lørdag 13. mars arrangerer IF Ørn klassisk renn på Jarseng. Påmelding innen 10.mars.

Rennet arrangeres i henhold til gjeldende smittevernregler med maksimalt antall deltagere og lagledere/foreldre på 200. Ved stor påmelding vil rennet bli delt i flere sesjoner som arrangeres som separate renn utover dagen. Det er egen registrering av lagledere og foreldre.

Den enkelte kommune kan ha andre/strengere retningslinjer enn de nasjonale. Hver og en må følge de gjeldende smittevernråd i sin kommune. Alle deltakere/ledere skal følge de generelle smittevernråda som er gjeldende:
- Ved symptom på sykdom- hold deg hjemme!
- Husk god hånd- og hostehygiene
- Hold minst 1 meter avstand

Rennet er kun åpent for kretsens løpere opp til 20 år, og løpere som har sitt daglige oppholdssted innen kretsen (man kan kun konkurrere i en krets)

NIF-EPI01, 01
NTB