Hopp til innhold

Endelig SNØ-samling!

I helgen gjennomførte VTSK alpint samling i SNØ-hallen i Lørenskog. 13 løpere i alderen 8-16 år deltok.

Det ble 10 timer på ski i løpet av helgen, på stabile og gode forhold. Fem klubber var representert, og vi hadde løpere fra Rjukan, Skien, Bø, Holmestrand, Seljord og Sandefjord. 

Fredag kveld startet med ei økt fra kl 18. til 20 med påfølgende pizza for 22 barn, ungdom og voksne.

Lørdag møttes vi i hallen kl. 05.45 for litt trøtt frokost, mens støvler og utstyr ble spent på. Vi fikk kjørt en fire timers økt med fire ulike løyper og en liten matpause midt i. Noen løpere tok turen til Mega Fun for sosial aktivitet før felles middag kl.17. De tøffeste avslutta kvelden med Go Kart.Søndag var det like tidlig opp, like gode forhold, litt trøtt, men meget god stemning. Fire timer på ski igjen -to løyper med både korte og lange staur. Og etter siste omstikking ble det satt opp tidtagersystem for er som ønsket det #freelaptiming #beyondxsweden

Pia Groven-Robertsen,
Leder AK

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby