Hopp til innhold

Trener-1 kurs langrenn (del 2) Aust-og Vest Telemark

Telemark og Vestfold skikrets inviterer til trener-1 kurs (del 2) i langrenn. Første del av kurset (trenerleder), ble gjennomført sesongen 2019/20.

Telemark og Vestfold skikrets gjennomførte i fjor trenerlederkurs i Tinn. Dette tilsvarer første del av trenerløypa til NSF, og kan oppgraderes til Trener I ved å ta de resterende 30 timene. Kretsen inviterer nå til del 2 (resterende moduler på trener-1 utdanningen).

Er det noen som mangler moduler fra tidligere trener-1 kurs, er det bare å melde seg på i MinIdrett, og velge de modulene som ikke er gjennomført. 

INVITASJON med moduloversikt

Påmelding

For hvem: Alle trenere, foreldre, ungdommer, ledere, aktive/tidligere aktive som ønsker å få grunnleggende kunnskap om å være trener. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper. Nedre aldersgrense  for kursdeltakelse er 16 år.

Hva: Trener1- kurset tar sikte på å gi opplæring i hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn, og hvordan på best mulig legge opp treningsøkter som er rettet mot barn opp til 12 år. Kurset har stort fokus på praksis, med opplæring i et bredt utvalg av øvelser og leker. Det er ingen krav om tekniske ferdigheter på ski for å delta. Det eneste som kreves er et par ski, god motivasjon og innsats.

Hvor: Første økt (rulleski) gjennomføres på Grønkjær skianlegg, Notodden. Resterende moduler vil bli avholdt i et samarbeid mellom klubber i Vest- og Aust Telemark.

Når: 29.september kl 18-21. Oppstart med modul 422.1.04 Rulleskitrening
Gjennomføring av resterende moduler avtales med kursholder.

Pris: 750,- Faktureres klubbene i etterkant.

Kursholder: Anita Beitdokken, anitaeb@online.no , tlf 99 54 22 41

NIF-EPI01, 01
NTB