Hopp til innhold

UTSATT PÅMELDINGSFRIST! Invitasjon trener-1 kurs langrenn, Sandefjord

Telemark og Vestfold skikrets inviterer til trener-1 kurs i Sandefjord, med oppstart 24.-25.oktober. Frist for påmelding tirsdag 20.oktober.

Telemark og Vestfold Skikrets inviterer til TRENERLØYPA - Trener I kurs langrenn

Hvor: Sandefjord, Runarhallen
Når: 24.-25.oktober, kl 09-17 (begge dager). 
Etterfulgt av to kurskvelder barmark, før snødel. Disse settes opp sammen med kursholder.

INVITASJON

PÅMELDING

Ta med: Treningsklær for ute/inne- trening, gjerne hansker og lue og jakke som tåler regn/vind, rulleski, hjelm og staver. 
Opptakskrav: Ingen forkunnskaper kreves. Nedre aldersgrense 16 år.

Innstruktør: Einar Aabrekk, tlf: 95 96 44 71, mail: eiaabrekk@gmail.com

Målgruppe 
Alle trenere, foreldre, ungdommer, ledere, aktive/tidligere aktive som ønsker å få grunnleggende kunnskap om å være trener. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper.
Kurset er både for deg som er ny og ønsker å ta hele Trener I, og for de som har gjenstående moduler fra tidligere kurs. Trener I gir grunnlag til å gå videre til Trener II for de som ønsker det.

Innhold
Kurset gir en innføring i grunnprinsippene for langrennstrening og utvikling av skiferdighet for barn og unge i alderen 6-12 år. KLIKK HER for å laste ned oversikt over alle moduler i nye Trener 1/ inkl. oversikt over hva som inngår i hhv. Treningsleder- og suppleringsdelen av kurset.

INFO:
Det vil være en blanding av kursdeltakere som har begynt på trener 1 utdanningen og skal fullføre med disse to dagene og nye trener 1 kurs deltakere. 

Del 1 (barmark/teori)
av kurset vil bli gjennomført over en helg + to kvelder, som kjøres som barmarksdel (teori + praksis). Ta med treningsklær for utetrening, gjerne hansker og lue og jakke som tåler regn/vind. En modul vil være rulleski. 

Del 2 (snø)
 
Dato for del 1- snø, vil bli satt opp sammen med kursdeltakerne underveis. Denne delen inneholder skidel, (teori + praksis) samt treningsplanlegging i praksis med avsluttende "eksamen" på utøvere (eller de andre deltakere).
Utstyr: ski, varmt tøy. 

Link til e-læring: kursportalen. Logg dere deretter inn på minidrett.no å klikk dere inn på Trenerløypa og gjennomfør kursene som ligger under denne fanen. Dette er kursene: Trenerrollen, Barneidretten verdigrunnlag, Idrett uten skader, idrett for funksjonshemmede, aldersrelatert trening. Skriv ut kursbevisene og ta med til kurslærer. 

Påmelding
Påmelding via MinIdrett her. Siste frist for påmelding er tirsdag 20.oktober.

Pris: kr. 1500 pr. person (gjelder nye kursdeltakere – faktureres klubb)

Spørsmål? 
Ta kontakt med kretskontoret v/ Marie Renate Haugen, tvsk@skiforbundet.no , tlf. 91 15 59 56 eller kursholder Einar Aabrekk, eiaabrekk@gmail.com, tlf. 95 96 44 71

Velkommen på kurs!

NIF-EPI03, 03
NTB