Hopp til innhold

Miljøsamling med trøkk

I helgen gjennomførte Telemark og Vestfold skikrets miljøsamling i Skien Fritidspark. 52 barn og unge i alderen 10-15 år fra kretsens grener, var samlet til en helg med mye aktivitet og sosialt samvær.

Samlingen startet med registrering i Skien Fritidspark lørdag kl 09. Deretter fulgte Taekwondo- trening, hinderløype/aktiviteter i myrterreng og foredrag med tidligere verdensmester i Taekwondo Therese Husby. Lørdag kveld var det høyt tempo og leker/konkurranser i Skien Fritidspark basseng. 

Søndag ble det tøffe utfordringer i den nye klatreparken og barmarkstrening med Eivind Blindheim fra Telemark Toppidrettsgymnas. Sistnevnte holdt også foredrag om viktigheten av å ha det moro og trene variert i ung alder.

Fokus under samlingen er basistrening på tvers av grenene lengrenn, telemark, alpint, hopp, kombinert og freestyle. I tillegg inviteres instruktører fra andre idretter, slik at man også skal få kjennskap til nye idretter. Erfaringsutvekslig og miljøskaping på tvers av idretter og klubber står også sentralt under samlingen.

 

NIF-EPI02, 02