Hopp til innhold

Bilde fra Ålbyggsprinten (foto: Ålen IL Ski).

Skiglede og rekruttering i Holtålen

De siste tre skisesongene har Haltdalen IL, Ålen IL og Hessdalen IL restartet tradisjonsrike skirenn (etter mange års pause) med Haltdalsrennet, Ålbyggsprinten og nå sist Vintergaloppen Hessdalen. Utrolig artig!

Denne sesongen har de tre klubbene også hatt egen Telenorkarusell for Holtålen, der Ålen IL, Haltdalen IL og Hessdalen IL arrangerer ett renn hver i tillegg til egne lysløyperenn. Her har mange barn fått oppleve skilek og skiglede sammen 😀

Det er også et godt samarbeid mellom alle de lokale klubbene i distriktet, der klubbene er flinke til å støtte opp om hverandres skirenn og samarbeide om aktiviteten. Viktig for å skape gode miljø både i klubb og på tvers av klubbene!

      

      

   

Bilder hentet fra Haltdalen IL og Ålen IL Ski sine facebook-sider.

nif-epi04, 04