Hopp til innhold

Fart og show på Ramsjøcrossen

For en kveld det ble med fart og høy showfaktor da Skaun IL arrangerte Ramsjøcrossen onsdag kveld. Her var det skikkelig trøkk på stadion med lys og musikk, og artig crossløype og sprintrenn som ga tette dueller i løypa og en flott kveld for alle på Ramsjøen Arena.

Takk til Skaun IL Ski for godt planlagt og flott gjennomført arrangement. Dette var til inspirasjon for flere! Herlig innsats av alle i løypa også, og til publikum for god stemning.

Arrangementet hadde også ekstra rammer med På vei mot VM2025-stemning sammen med Ski-VM Trondheim 2025.
VM-organisasjonen var til stede og det var uttrekkspremier til deltakerne. I tillegg bistod skikretsen med tilrettelegging av crossløype og aktivitetsløype for de yngste (som ble populær for de litt eldre også).

Bilder fra Ramsjøcrossen onsdag 7. februar:

  

    

NIF-EPI03, 03